Business consultant / Product Owner

Zoek je een gedreven Business Consultant of Product Owner, die van luisteren, doorvragen en business vraagstukken vertalen naar ICT-oplossingen zijn vak heeft gemaakt?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Natuurlijk pas ik in het profiel:
– Communicatief sterk
– Goed in stakeholder management
– Besluitvaardig
– Klantgericht
– Menselijke aanpak
– Oplossingsgericht
– Resultaatgericht
– Ervaring met Scrum/Agile
– Gecertificeerd CSPO (Product Owner)
– Samen werken met Developerteams
– Verbinder
– Weet te overtuigen
– Scherp oog voor politiek
– Goede afweging van waarde en risicoperspectief

Maar waar het uiteindelijk om gaat is dat je als organisatie iemand in huis haalt die op alle niveau’s kan meepraten, luisteren en meedenken. Iemand die respect heeft voor zowel de mens als de processen, en die samen meezoekt naar oplossingen die in de praktijk werken en rendement opleveren.

Vanzelfsprekend ben ik besluitvaardig, ander had ik dit vak niet gekozen, maar ik zorg er altijd voor dat besluiten breed gedragen worden zodat er gemotiveerd aan oplossingen en verbeteringen gewerkt wordt.
Maar soms ben ik ook vervelend, als iets niet duidelijk is, wil ik dit eerst helder hebben zodat ik zeker weet dat ieder besluit juist is.

Mijn ervaring

Ik heb voor diverse ICT-bedrijven gewerkt, variƫrend van kleine bedrijven tot een Multinational als IBM. Hier heb ik me altijd begeven op het snijvlak tussen business en IT, wat maakt dat ik de taal van beide groepen spreek.
Mijn meest recente opdrachtgevers zijn (semi)overheids organisaties waarbij ik als Business Consultant en Product Owner gewerkt heb, en in soms zeer uitdagende omgevingen succesvol projecten heb opgeleverd.

Eerste stap

Zowel jij als opdrachtgever als ikzelf willen vooraf weten waar we aan beginnen. Wat zijn je verwachtingen, ervaringen en hoe zie je de rolverdeling.
Als ik ergens voor ga, dan heb je ook mijn committent, en gaan we samen resultaat boeken.
Voor mij een eerste logische stap is dat we kennismaken en jouw uitdaging bespreken en samen bepalen of we succes kunnen boeken.

Je kunt me bellen op +31 6 46 25 71 99 of mail naar ton@tonabelen.com